YON-KA LOTION LIMITED EDITION

Yonka1 970x508

Лятото ни обхвана и затопли с пълна сила- време е да се поглезим и да бъдем прехвърлени в ароматния свят на щастието с Лосиона на Yon-Ka.

КОНЦЕПЦИЯ

 

За да отпразнува идването на лятото и топлите, хубави дни Yon-Ka, пионер във фито-ароматните грижи и уелнес вече повече от 60 години, отправи призив към френската художничка Фифи Мандирак  да създаде нова визия за емблематичния лосион на Yon-Ka и за неговата опаковка за една лимитирана серия , която да се появи на пазара през май 2017 г.

 

Позната с цветните и ярки флорални модели, известната графична дизайнерка Фифи Мондирак добавя нова щипка свежест към иконичния продукт на Yon-Ka Лосионът с 5-те етерични масла.

 

 

 

 

НОВОСТ

Опаковката е декора, който обобщава  тайните на успеха на този съживяващ спрей като:

– Отдава почит на свежестта чрез свежите и тонизиращи  нотки , които да напомнят, че основното в състава му са 5-те етерични масла от: лавандула, здравец, розмарин, кипарис, мащерка

– Намекът за « Made in France » е подсказан от  малките флагчета и Айфелови кули – един щрих едновременно градски и шик.

 

РЕЗУЛТАТИ

Лосионът на Yon-Ka е един мит и се продава в света на всеки 3 минути!

ПЛЮСЪТ +

ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПЧЕЛИТЕ

С тази лимитирана серия, Yon-Ka иска да направи нещо конкретно в полза на природата. € 1 от всеки закупен флакон от лимитираната серия  ще бъде дарено на сдружението “Покрив за пчелите”  “Un Toit pour les Abeilles” .

 

Хидратиращ и освежаващ, този лосион облекчава състоянието на кожа, изложена на слънце.  

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.