Time Resist – Да устоим на времето

Nouveau Soin Yonka Time Resist 1

Да устоим на времето, да устоим на стареенето

Представяме ви новата гама Time Resist Yon-Ka

Иновативно Дуо за контрол на следите от стареене

Тъй като кожата има различни нужди през деня и нощта Time Resist е създаден в две формули- дневна и нощна за една 24-часова грижа.

 

TIME RESIST -ДНЕВЕН КРЕМ

През деня кожата се сблъсква с безброй агресори. Тя има нужда от крем, който да я защитава, докато я разкрасява. В допълнение към съставките, активиращи младостта, TIME RESIST Дневният крем е обогатен с подпълващи сфери и хиалуронова киселина като въздейства в дълбоките и повърхностните слоеве на кожата.

 

 

 

 

TIME RESIST – НОЩЕН КРЕМ

През нощта кожата има нужда от помощници, които да се преборят с щетите, нанесени през деня. Екстрактът от еуглена и копринено дърво, в комбинация с активаторите на младостта подпомагат и енергизират кожата. Те позволяват клетките на кожата да преминат от състояние в покой към активно състояние. Нощният крем намалява признаците на умора и подпомага детоксикацията… За един свеж старт на сутринта.

 

 

 

ЦЕЛИ СЕ В ДЕРМАЛНИТЕ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ

Стволовите клетки са изключително важни за запазването на младостта и красотата на кожата. Yon-Ka прави революция в този подход като се фокусира върху дермалните стволови клетки, скрити дълбоко в дермалните слоеве на кожата. Все още нови за науката, те стоят в  сърцевината на проблема със стареенето на кожата.

Растителни стволови клетки от Saponaria Pumila  са планинската тайна за млада кожа.

Yon-Ka намира революционен подход, за да запази активността на  дермалните стволови клетки като ги стимулира с растителни стволови клетки от saponaria pumila.

Това планинско растение е оцеляло през ледниковата епоха като е развило невероятни защитни и възстановителни способности. Внасяйки ценните му качества в Time Resist крем Yon-Ka прави истинско показно на мощните му способности за оцеляване като подкрепя дермалните стволови клетки в борбата им с агресорите на околната среда.

БОРИ СЕ С “ТИХОТО ВЪЗПАЛИТЕЛНО СТАРЕЕНЕ”

Терминът инфламейджинг идва от думите  «inflammation» – възпаление и  «aging»- стареене, Инфламейджингът е феномен, засягащ всички хора. С възрастта хронични и тихи реакции на кожата се разпространяват по кожните тъкани и отслабват системите за клетъчна защита.

Yon-Ka молекулата на спокойствието – Енергията на младостта.

Yon-Ka базира работата си на биотехнологична активна съставка, която наподобява молекулата PalGly – известна като “молекулата на спокойствието”, естествено съдържаща се в телата ни и която притежава противъзпалителни и анти-стресови качества. Енергията на младостта е липоаминокиселина, която показва голям афинитет с кожата.  Интегрирайки тази молекула във формулата на  TIME RESIST, тази нова съставка разкрива на кожата биологичната тайна към едно хармонично дълголетие.

 

Иновативни резултати

Ден 0

След 28-дневна употреба на кремовете TIME RESIST, кожата е по-гладка, стегната и плътна.

  • Намаляване на бръчките: -75%*
  • 100%** от дамите намират кожата си по-красива

*КЛИНИЧЕН ТЕСТ – Дерматологична оценка след употребата на  TIME RESIST сутрин и вечер от 20 дами на възраст от 40 до 55 в

продължение на  4 седмици.

Ден 28

 

**КОНСУМАТОРСКИ ТЕСТ– себеоценка на 45 дами на възраст от 45 до 55, използвали TIME RESIST сутрин и вечер в продължение на 4 седмици. 

 

 

 

 

Time Resist Професионална терапия

Всяка възраст има нужда от различна анти-ейдж грижа. Затова  Yon-Ka създава нов протокол, който комбинира мануални техники и новия продукт TIME RESIST, за да отговори на нуждите на дами на възраст между  45-55.  Една нова анти-ейдж грижа, която комбинира формулата  TIME RESIST с агентите за активация на младостта:

  1. Високо концентриран пилинг за по-силно клетъчно обновяване
  2. Чувствена маска за мигновен и дълготраен стягащ ефект
  3. Специален Yon-Ka анти-ейдж масаж

Ефективността е комбинирана с изключително удоволствие при употреба.

Резултати*

  • 12% от бръчките намаляват след първата терапия
  • 37% от бръчките намаляват след втората терапия

*Отворен тест на база на 10 дами, получили терапията  TIME RESIST два пъти . Измерването е направено след първата и след втората терапия.

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.