Слънчева защита Yon-Ka

ALPHA VITAL (BD)

Слънцезащитни продукти SOLAR CARE

С цел предпазване от преждевременното стареене на кожата,  слънце защитните продукти на Yon-Ka,  осигуряват оптимална UV защита, като в същото време помагат за получаването и удължаването на равномерния загар. Но това са също така истински козметични продукти, богати на хидратиращи екстракти от плодове, масла от зърнени зародиши, естествено богати на витамини, анти-оксидантни и регенериращи полифеноли от маслина и полифеноли от чай, екстракти от успокояващи растения.

Yon-Ka Sun SPF25-France-Bdef-NP

SPF 25 UVA-UVB Sunscreen Cream

Крем със средна степен на защита с плодови и растителни екстракти

За лице и чувствителни зони

Препоръчва се за за светъл тип кожа при умерена слънчева светлина, както и за по-тъмна кожа при интензивна  слънчева светлина. Подходящ продукт за градски условия.

Хидратира кожата и има антиоксидантен ефект, предотвратява фото стареенето на кожата.

Състав: плодови екстракти, растителен глицерин, урея, масло от житни зародиши, соеви пептиди, мимоза, 5-те етерични масла на Yon-Ka, вит. Е.

 

 

 

SPF50-France-Bdef-NPSPF 50 UVA-UVB  Sunscreen Cream

Крем с висока степен на защита  с 3 вида чай

За лице и чувствителни зони

Този крем е подходящ за  светъл тип кожа, която трудно придобива тен, както за всеки тип кожа при интензивна слънчева светлина. Не съдържа аромати, хидратира кожата и я предпазва от фотостареенето и оксидативния стрес, благодарение на 3 вида чай.

Състав: полифеноли от 3 вида чай, масло от кайсиеви ядки, бизаболол, вит. Е, А, екстракт от женски биле (сладник).

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.