Криолиполиза

Cryolipolysis Small

АПАРАТ ЗА КРИОЛИПОЛИЗА

Най-новата и резултатна технология в последните години е КРИОЛИПОЛИЗАТА

Това е революционна нова концепция за топене на мазнини

 

 

В продължение на много години  хората са търсили най-различни начини за премахване на излишните мазнини в тялото си –  липосукция , лазерно стопяване на мазнини, ултразвук, кавитация, радио – честотен метод.

 

За хората, които с диета и спорт не могат да премахнат упоритите мастни натрупвания , както и за тези, при които мазнините са натрупват на определени места ( напр. корем, бричове и др.) резултатът от криолиполизата е истинско спасение.

 

Принцип на работа:

При процедурата постепенно се намалява температурата на третирания участък до 0 градуса, като по този начин се постига анестезиране на кожата и пациентът не усеща нищо. Вакуум захваща кожната гънка , но не предизвиква болка, тъй като върху кожата е приложена специална защитна мембрана, която я предпазва. Ниската температура предизвиква разпадането на мастните клетки. Те се извеждат от организма чрез естествените метаболитни процеси в тялото за няколко седмици.

Резултатите от процедурата криолиполиза са видими до 2-3 седмици от лечението и продължават да се подобряват до шест месеца. След като веднъж мастните клетки са дезинтегрирани, те не се натрупват повече в същата зона.

Най-добри резултати се постигат, когато криолиполизата е последвана от кавитация за разбиване и по-бързо извеждане на увредените мастни клетки и задължително от лимфен дренаж. Може да се приложи и Радиочестота за около 20 минути, която спомага стягане на кожата.

 Начин на работа:

 • Третират се 1 до 2 зони за един ден.
 • Нова зона може да се обработва не по рано от 2 седмици.
 • Всяка зона се третира веднъж на два 2 месеца , но максимум три пъти.
 • Броят на сеансите е индивидуален за всеки клиент.
 • Процедурата КРИО продължава 60 минути за една зона.

 

Криолиполизата е безопасна процедура, но са възможни странични ефекти като зачервяване, посиняване и намалено усещане в третираната зона. Това е нормална реакция и обикновено изчезва в рамките на няколко дни.

Препоръчва се пиенето на много вода и умерено хранене с повече плодове и зеленчуци. Правилният хранителен режим спомага за по-добър и траен резултат от процедурата.

Противопоказания:

 • При рани по кожата;
 • При епилепсия, сърдечно-съдови заболявания (като нередовен сърдечен ритъм ) , особено при наличие на сърдечни пейсмейкъри ;
 • При инфекциозни заболявания и диабет, както и след операция, или трансплантация;
 • При тромбоза или тромбофлебит;
 • Хора, които са на лечение с противосъсирващи препарати;
 • Бременни жени;
 • При хора с метални импланти;
 • По време на менструация

 

Параметри на апарата:

 

Екран:   8 -инчов цветен сензорен екран

Кавитация:  честота: 40KHz

RF :    5MHz мултиполярна RF

Входно напрежение:  110V/220V 50HZ -60Hz

Консумирана мощност :  < 400W

Температура: -5 ° С до 0 ° С

Три глави:  Глава за криолиполиза , глава за кавитация и глава за мултиполярна радиочестота.

  

Гаранция на апарата: 1 година

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.