Безиглена мезотерапия

.jpg

АПАРАТ ЗА БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ

Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна терапия. Тази революционно нова технология напълно замества традиционната мезотерапия като избягва нейните странични ефекти.

Технологията произлиза от Европа в началото на десетилетието, получава одобрение от Американската Агенция по Храните и Лекарствата (FDA) през 2005 и получава Нобелова Награда за химия през 2007 г. Тя се базира на електропорация и електроосмоза. Стъпките представляват отваряне на протеиновите канали на клетъчните мембрани, осигуряване безпроблемна циркулация на активни субстанции през тях и последващото им затваряне.

На активната субстанция се осигурява дълбоко проникване в тъканта само за 2 секунди. След това остава в лимфата около 1200 часа. Абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с нормална апликация на съответната субстанция.

Електропорацията представлява значително увеличаване на електропроводимостта на клетъчната мембрана, което е предизвикано от външна апликация на електрически импулси с определени параметри.  Електропорацията е динамичен феномен, който отваря порите на клетъната мембрана. Параметрите зависят от трансмембранната проводимост на всяка клетка. Продължителността може да трае от няколко секунди до няколко минути в зависимост от параметрите на подаваното електричество.

Безиглената мезотерпия има много широк спектър на приложение в зависимост от прилаганите активни вещества.

Използва се за:

  • избелване на кожата
  • отстраняване на бръчки и петна
  • хидратация
  • лечение на акне
  • антицелулитно действие
  • отслабващо действие
  • други

Комбинацията от висока ефективност (до 2000 пъти повече в сравнение с традиционната апликация), безболезненост, широк спектър от приложения и дълга продължителност на действие (до 1200 часа) правят тази технология може би най-модерния метод в козметологията днес.

Безиглената мезотерпия е безопасна и не нанася никакви поражения върху кожата

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

 Захранване: 220V, 50/60H

Мощност: 110W

Размери: 53 x 46 х 135

Тегло Бруто/Нето: 29/21 KГ

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.