PHYTOMER – НОВА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ ЗА ВСЕКИ КЛИЕНТ, ВСЯКО МЯСТО И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

Slide1

Все по-често в забързания ни начин на живот търсим начини да откраднем време за себе си и за красотата си. Затова PHYTOMER създаде тази нова процедура, която само за 40 мин. ще прочисти кожата и ще я персонализира грижата за нея в зависимост от индивидуалните грижи. Дори в обедната си почивка може да се насладите на една релаксираща и ефективна процедура, която едновременно ще почисти кожата от замърсяванията и ще я подхрани, хидратира, балансира, изсветли или регенерира с оглед на вашите нужди!

 

В терапията основно действащо лице е професионалният продукт с доказани детоксикиращи качества PURE PORE MASK.

Като следваща важна стъпка от терапията е прилагането на една от 5 вида маски в зависимост от нуждите на кожата. Терапевтът преценява коя точно от тях ще отговори на пълно на очакванията на неговия клиент. Може да се избира измежду OLIGOPUR FLAWLESS SKIN MASK, DOUCEUR MARINE SOOTHING MASK, HYDRASEA THIRST-RELIEF REHYDRATATING MASK, YOUTH REVIVER – AGE-DEFENSE MASK илиWHITE LUMINATION-  ESSENTIAL MINERALS BRIGHTENING MASK.

 

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.