P5 ОТСЛАБВАЩА ТЕРАПИЯ- МАСАЖ И МАСКА С МАРМАЛАД ОТ ВОДОРАСЛИ

P5 Slimming

НОВО!

POWER 5 – ОТСЛАБВАЩА ТЕРАПИЯ

МАСАЖ И МАСКА С МАРМАЛАД ОТ ВОДОРАСЛИ

Това е комбинация от две процедури в една. Уникална по своите качества и ефективност! Комбинира тонизиращ антицелулитен масаж, включващ нови техники, оригинален мармалад от водорасли с освежаващ морски аромат и нов патентован екстракт от водораслото- Полисифония- откритие на бранда  Фитомер. Този мармалад съдържа съставки, които стимулират изгарянето на мазнини и блокират натрупването на нови мастни клетки. Масажът разбива мастните клетки, а маската- пашкул с водорасли активира изгарянето на мазнините.

Резултатите са видими след курс от 4 процедури по 60 мин:  – 11%*намаляване на мазнините на корема и – 8%* по-малко мазнини в ханша.

*Клинично изпитване върху 22 жени след  4 терапии и с употреба на  P5 LOTION всеки ден в продължение на 15 дни.

КЛЮЧОВИ СТЪПКИ ОТ ТЕРАПИЯТА

60 минути

Фаза ” Морско потапяне”
Отслабващ и стягащ дизайнерски масаж с Оформящ контура балсам- масло
Апликация на Лосион  P5
Увиване с мармалад Algae Jam Tonic Body Wrap


СПЕЦИФИЧНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОДУКТИ

SHAPING CONTOUR BALM
Трансформиращо се масло -крем, обогатено с ценни съставки, които оформят фигурата и активират отслабването.

ALGAE JAM TONIC BODY WRAP
Свеж гел-мармалад, композиран от морски захари и водорасли, който се превръща в масло при нанасяне и се оставя да престои в продължение на 15 минути.

P5 LOTION – ИНТЕНЗИВЕН ЛОСИОН ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Уникален свеж гел с 5 високо концентрирани мощни морски съставки, който активира микроциркулацията, подобрява дренажа, елиминира мазнините и предотвратява натрупването им. Реструктурира и тонизира кожата.

P5 LOTION – ИНТЕНЗИВЕН ЛОСИОН ЗА ОТСЛАБВАНЕ

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.