Facebook фен страница и игра YON-KA Bulgaria

1458680 639312066120568 681729355 N

Picture1

Този месец съвместно с наш партньор, специалист в медийната комуникация започнахме изграждане на фен страница YON-KA БЪЛГАРИЯ.  Това ще бъде мястото за споделяне на новини за марката и интересни факти от сферата на красотата, здравословния начин на живот и спа преживяванията.  Ще ни даде възможност за по-пряк контакт с феновете на марката и нашите верни клиенти.  

  С цел да зарадваме почитателите на YON-KA като начало на фен страницата на YON-KA БЪЛГАРИЯ ще стартира  игра  „Дехидратирана ли е моята кожа?” с тематичност новата серия HYDRA №1. Наградите ще бъдат 10 безплатни терапии HYDRALESSENCE VISAGE. Печелившите участници в играта ще имат възможност да изберат сами къде да получат своята награда измежду списък от утвърдени салони за работа с професионалната аромотерапевтична марка YON-KA. За целта всеки, който желае да се включи трябва да  хареса фен страницата YON-KA Bulgaria и да се впише за участие ето тук. Упех на всички! 

 

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.