AROMA STONE -МАСАЖ С КАМЪНИ YON-KA

Stone Massage

Магията на камъните

Камъните винаги са имали особено място в историята.

Северноамериканските индиански шамани са ги използвали в жреческите и други ритуали.

Младежите от племето сиукси трябвало да спят върху твърд камък, с меки камъни поставени между пръстите на краката им. Това ги учело на разликата между твърдото и мекото, принципите на мъжкото и женското, двойствеността и взаимното допълване в света.

Повече от 1000 години преди Христа, китайците от династията Шанг използвали камъни за облекчаване на напрежението в мускулите …

Днес, Yon-Ka предоставя камъните на Ваше разположение, с професионалния си опит, заедно с продукти, основаващи се на ароматерапията.

Камъните избрани от Yon-Ka са със следния произход:

  • Тъмносиви базалтови вулканични камъни, идващи от Перу.

  • Зелени метаморфни камъни от Индонезия.

Техните термични свойства:

  • Тъмносивите камъни задържат и провеждат топлина.

  • Зелените камъни задържат и провеждат студ.

Камъкът може да се разглежда  като продължение на ръката и преносител на аромати и здраве.

Той действа като продължение на ръката, когато се използва като инструмент за масаж. Ръководен от професионалния опит и чувствителността на терапевта, той може да отнема напрежението и блокажа от тялото.

Структурата му помага за осигуряване на релаксиране и чувство на благоденствие: неговото тегло, форма, повърхност, мекота, топлопроводимост и енергийна вибрация са от значение.

По подобие на истински диалог, камъкът проправя път до клиента и вас самите.

В комбинация с етерични масла, подбрани от Yon-Ka заради релаксиращите, детоксикиращите или енергизиращи свойства, камъкът пренася благотворните си ефекти през целия сеанс, който ние ви каним да откриете и, на който да се насладите.

Камъните се предлагат от Yon-Ka със специално оборудване за оптималното им затопляне, а масажните техники са почерпени от специалния Арома Лукс масаж на Yon-Ka.

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.