Kneipp

Изцяло натурална немска козметика

Kneipp - изцяло натурална немска козметика

ПРЕОТКРИЙ РАДОСТТА ОТ ЖИВОТА! ОТКРИЙ КНАЙП!

КНАЙП e световноизвестна немска марка, отличаваща се с автентични и богати традиции, които отговарят на нуждите на съвременните хора в търсене на решения за хармоничен и пълноценен живот. Компанията произвежда уникални натурални козметични продукти за спа и уелнес центове, козметични салони, луксозни хотели, балнеологични комплекси,  физиотерапевтични клиники, фитнес и спортни центрове както и за домашна употреба.  Продуктовата гама включва изключително разнообразие от натурални ароматерапевтични продукти за вана, термални соли, ефервесцентни таблетки за вана,  чисти  етерични масла за арома масаж, изолирани от специално подбрани и отглеждани  лечебни билки и екзотични растения и др.

Продуктите КНАЙП са изцяло натурални и съчетават чисти етерични масла и фитокомпоненти изолирани от специално подбрани лечебни  билки и завладяващи ароматни композиции получени от специфични растения.

Себастиян Кнайп е основоположника на съвременната балнеология. Той създава естествени лечебни продукти и балнео процедури и проповядва воденето на балансиран природосъобразен начин на живот,  който днес е описван като истинско благополучие – wellness.

Кнайп е живял от 1821 до 1897 година. Той прави революционни открития и промени в природната медицина, успявайки сам да се излекува от тежка форма на туберкулоза – заболяване, което се е считало за фатално по онова време. От тогава посвещава живота си на изучаването и използването на лечебната сила на водата, билките и специфични растeния в сътрудничество с известни по това време лекари и фармацевти.

През 1891 година Кнайп създава философията “Природа на блаженството”. Тази философия е в основата на дейността на компанията КНАЙП. Съчетаването на  четири основни елемента – лечебната сила на водата, билките, физическата активност и здравословния начин на хранене е рецептата на Кнайп за добър и хармоничен живот.

Днес продуктите КНАЙП се произвеждат в Германия в модерни лаборатории като изцяло се спазват фармацевтичните производствени практики. Продуктовата гама непрекъснато се обогатява и развива за да отговори на нуждата на съвременните хора  да се наслаждават на пълноценен живот. Използват се специално отгледани екологични чисти билки и растителни екстракти. Солите се добиват от уникален древен термален извор и са с изключително високо съдържание на жизненоважни минерали и микроелементи. Продуктите са натурални, дерматологично тествани, без изкуствени консерванти, оцветители и химически добавки.

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.