Условия

За нас

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е представител за България на водещите световни марки за спа козметика PHYTOMER, YON-KA и KNEIPP.

YONKA е висш клас професионална френска козметика – пионер в прилагането на ароматерапия и фитотерапия в грижата за кожата.

PHYTOMER е световният лидер в таласотерапията.

KNEIPP предлага изключително разнообразие от натурални ароматерапевтични продукти за вана и чисти етерични масла за арома масаж.

Този магазин създадохме за вас с желанието си да Ви дадем възможност да ползвате най-добрите продукти, предлагани на световния пазар.

С опита си в професионалната козметика, повече от 15 години, ние ще ви помогнем да изберете най-подходящия за вас продукт.

Какво получавате:

 • Получавате мостри към всяка поръчка и подаръци!
 • 100% оригинални продукти с гарантиран произход. Ние сме ОФИЦИАЛНИТЕ ВНОСИТЕЛИ на козметиката в България.
 • Индивидуален подход към всеки проблем, професионално обслужване, отговорност и готовност за консултация във всеки момент.
 • Безплатна доставка при поръчка над 71 лв.
 • Избрания продукт се транспортира до Вас с куриер за един работен ден на стойност само 3,90 лв. – направо вкъщи или в офис на Спиди по ваш избор!
 • Възможност за връщане на продукта, ако не е ползван и отварян.

 

Варианти за поръчка на www. interspa.com

 1. По телефона– Екипът ни е винаги готов да отговори на вашите въпроси и да ви посъветва за използването на закупените продукти на посочените от нас контакти.
 2. Чрез нашия електронен магазин– Това е най-лесният начин за поръчка при нас и разбира се най-често използваният.

Ние ще се свържем с Вас за потвърждение.

Доставка

 • Ние внимателно проверяваме Вашите поръчки.
 • До плащането на поръчката Вие можете да сте сигурни в пълното съответствие на количествата и съдържанието на пратката. Доставките се извършват от куриерската фирма Спиди.
 • Всички поръчки направени до 16:30 ч. на текущия ден се доставят на следващия работен ден, а поръчките направени след 16:30 ч. се доставят до 2 работни дни (изключение правят поръчките за които продуктите не са в наличност). Цената на доставката е 3.90 лв. до адрес.
 • За поръчки над 71 лв. доставката е безплатна.
 • За Ваше удобство имате възможност на избор – дали да получите закупените от Вас продукти на адрес или в офис на Спиди.
 • Продуктите са с гарантирано качество. Цените са в български левове и с добавен ДДС.

Условия за връщане на закупена стока от www.interspa.com

В случай, че желаете да върнете получен продукт закупен от нас, можете да се възползвате от това Ваше право в рамките на 14 /четиринадесет/ календарни дни от датата на покупката. Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани. Транспортните разходи при връщане на продукт е за сметка на клиента.

Моля свържете се с нас за уточняване на детайлите по връщането.

 

Лични данни

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД се задължава да защитава предоставената от Вас информация. Личните данни, записани при регистрацията на клиента, се считат за строго конфиденциални и не се предоставят на трети лица. Информацията се използва единствено и само за изпълнение на поръчката Ви.

 

ПОЛЗВАНЕ НА ОТСТЪПКИ И ВАУЧЕРИ

Продавачът предоставя различни отстъпки (за лоялни клиенти, количествени и др.). Всяка отстъпка има различни правила за прилагане.

Правилата и условията за използване на съответна отстъпка са приложени или директно към отстъпката (под формата на информация) или при отстъпката е посочен линк към интернет страници, където правилата за отстъпката са подробно описани.

В случай, че при тълкуването на отстъпката възникнат неясности, важи тълкуването на начина на използване от страна на продавача.

Всяка отстъпка или ваучер може да бъде използван само веднъж, освен ако изрично не е посочено друго.

ВСЯКА ОТСТЪПКА ВАЖИ САМА ПО СЕБЕ СИ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРА С ДРУГИ ДЕЙСТВАЩИ ОТСТЪПКИ !

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 • Плащане с наложен платеж (плащане при доставка) Купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката. Наложеният платеж (в брой) е най-използваният метод за плащане.
 • Плащане с банков превод – поръчката се обработва и изпраща от продавача едва след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача постъпи по банкова сметка на продавача. При получаване на пратката купувачът не дължи никакво заплащане на куриера. Този начин на плащане може да удължи доставката с няколко дни дни. Ако желаете да сте сигурни, че доставката ще бъде извършена до 2 дни, изберете плащане с наложен платеж.

Данни за плащане:

Титуляр на банковата сметка: ИНТЕРСПА БЮТИ ООД

Банкова сметка : Уникредит Булбанк, IBAN:BG61UNCR70001522951352

 • Плащане с карта

 

Имате ли въпроси? Пишете ни…

interspabg@gmail.com

 

Заповядайте, очакваме Ви!

С уважение,

Екипът на Интерспа

 

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.