Терапии Phytomer

Професионални Терапии Phytomer

PHYTOMER Световен лидер в таласотерапията

 

 НАШИТЕ ТЕРАПИИ

Иновативни, силно релаксиращи и изключително активни, терапиите на PHYTOMER  за лице са покана за самочувствие, здрава, естествена и дълготрайна красота. Те се  постигат благодарение на знанията и уменията на нашите специалисти и възпроизвеждат в козметичния салон всички предимства на морския свят.

Разработени с мисъл за специалиста, терапиите на PHYTOMER комбинират оригинални естетически техники и добри конкурентни цени. Голямото разнообразие от професионални продукти извън нашите протоколи гарантира една изключителна гъвкавост и допринася за разработването на персонализирани терапии.

МЕТОД ЗА УНИКАЛНА РЕЛАКСАЦИЯ

Методът за релаксация е неразделна част от всички наши протоколи и представлява един истински стълб в професионалните терапии на PHYTOMER. Той преминава през една въвеждаща фаза, обща за всички процедури, както и през два модула за оптимални грижи: Релаксация на гърба и  Релаксация на краката. Той се отличава с научно доказан антистрес ефект.

Въвеждащата фаза създава още в началото на процедурата една благоприятна атмосфера за отпускане и освобождаване от всички грижи.

Модулите за Релаксация на гърба (с възможност за допълнителна процедура за лице) и за Релаксация на краката (с възможност за допълнителна процедура за тяло) удължават божественото усещане за лекота през цялото време на терапията.

Самозатоплящата се морска кал (Self- Heating Mud ), изключителен продукт на PHYTOMER, предава една лека, приятна и релаксираща топлина, която детоксикира и реминерализира кожата.

ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ – ПРЕЦИЗНИ И ЕФИКАСНИ

Нашият 40-годишен опит в грижите за лице ни позволи да разработим набор от ефективни процедури, които са атрактивни и лесни за запомняне. Има 4 основни процедури, всички имат една и съща структура в рамките на 60 минути, и 2 допълнителни модула, специално разработени за гърба и очите. Нашият подход е оригинален благодарение на новите процедурни методи и набора от ефективни професионални продукти.

Детоксикираща прочистваща терапия за градски условия

 

CITYLIFE

ДЕТОКСИКИРАЩА ПРОЧИСТВАЩА ТЕРАПИЯ ЗА ГРАДСКИ УСЛОВИЯ

Като един свеж бриз подухващ от морето прочиства кожата от задушаващата градска среда и дава ефект като след морска ваканция.

Кожата е интензивно хидратирана, следите от умора са изчезнали, тенът е много по-равен и сияен. Свежестта на лицето се възвръща. Терапия богата на масаж и обгрижване на клиента до постигане на обсолютен релакс.

 

phytomer-souffle-marin

 

EXTENDED YOUTH

WRINKLE CORRECTION FIRMING TREATMENT

Интензивна терапия против бръчки и със стягащ ефект за зряла кожа

 С морски калций и морски ретинол

Изследователите от Phytomer заимстват защитните механизми на морските растения, които оцеляват през вековете, за да осигурят оптимална защита за зрялата кожа. Ексклузивните морски екстракти осигуряват интензивно действие против свободните радикали, като едновременно с това стимулират образуването на колаген и еластин.Тази чудотворна анти-ейдж терапия намалява фините бръчки и линии и има мигновен лифтинг ефект.

Подобрява циркулацията, възстановява кожата и я прави свежа и блестяща за дълго време. Тази 60 минутна терапия включва още ексфолиране на лицето и масаж.

 

 

Pioneer Phytomer

 

 

 

 

 

Youth Revealing  Pioneеr treatment

Терапия за възвръщане на младостта

  

За пръв път в козметиката Phytomer разкрива биотехнологични методи изпреварващи времето, изключителни мануални техники, нови професионални стъпки и продукти, които преборват ефективно стареенето на кожата. Тази нова терапия включва фаза „Морско потапяне”, отстраняване на грима, дълбоко ексфолиране на лицето и подмладяващ масаж със специални масажни инструменти, както и експертен мануален масаж създаден от остеопат, 2 вида маски на лицето и устните, масаж на ръцете и нанасяне на финален лосион който запечатва подмладената вече кожа и запазва максимално дълго ефекта от
терапията.

 

phytomer-hydra-originel

DOUCEUR MARINE

УСПОКОЯВАЩА ТЕРАПИЯ КОМФОРТ

 

 Терапията е специално създадена за най-деликатните и чувствителни кожа. Включва почистване и ексфолиране на кожата, пълно успокояване и възвръщане на хармонията. Лечебните морски екстракти редуцират всякакво зачервяване и раздразнение, освежават епидермиса и подобряват естествената защита на кожата.

Ключови стъпки

60 минути

Фаза “Морско потапяне”
Разгримиране и ензимна ексфолиация
Почистване на кожата и детоксикация с маска със зеолити
Нежен и релаксиращ масаж на лице
Цел: Интензивно успокояване чрез комбинация от серум и маска
Нанасяне на  Douceur Marine крем за лице и специфичен очен контур.

 

HYDRA BLUE

Хидратираща уплътняваща терапия

Дайте на кожата си 60 минутно овлажняващо потапяне и рекордна ефективност 

Тази терапия перфектно балансира практичната цел- да хидратира и интензивната релаксация за клиента. Комбинира ключови продукти със супер чувствени текстури и един дълбоко релаксиращ масаж, за да хидратира и да донесе комфорт на кожата, като преоткрие естествената й свежест.

Ключови стъпки

60 минути

Фаза “Морско потапяне”
Разгримиране и ензимна ексфолиация
Почистване на кожата и детоксикация със затопляща маска със зеолити
Хидратиращ и подхранващ масаж за лице
Цел: хидратиращо “накисване” на кожата чрез комбинацията на серум и маска
Нанасяне на финален крем Hydra Original и на специфичен очен контур.

Професионален съвет: “Терапията Hydra Blue осигурява истинско решение за дехидратираната и/или суха кожа, при която се усеща дискомфорт и опъване.  Ефективна е от първата терапия, но може да се повтаря всеки месец за оптимални резултати.  Клиентите могат да удължат резултата си с терапия вкъщи, благодарение на хидратиращата гама на PHYTOMER, която предоставя продукти за всеки проблем като по поръчка.”

EYE PERFECTION

ЕКСПЕРТНА ТЕРАПИЯ ЗА БЕЗУПРЕЧЕН ОКОЛООЧЕН КОНТУР

Една напълно завършена, ефикасна и релаксираща терапия за красиви очи, които блестят от младост.

Самостоятелно или като допълнение към друга терапия за лице по ваш избор, тази експертна терапия за очния контур комбинира целева ефективност и абсолютна релаксация. Включва ревитализиращ масаж, отдаден на нуждите на очния контур с чувствени продукти и видими мигновени резултати. Крехката зона около очите е най-уязвимата и първите белези на възрастта се появяват именно там. Терапията за околоочен контур използва иновативна техника, която комбинира специфичен масаж за отстраняване на подпухналост и тъмни кръгове, успокоява и освежава уморените очи и намалява фините линии и бръчки.

За една терапия, очната зона е изгладена, съживена и избистрена, торбичките са буквално изсмукани.

Ключови стъпки

Самостоятелна терапия: 40 минути
Като опция – добавка към друга терапия за лице: 25 минути

Фаза “Морско потапяне”
Разгримиране на очния контур с висока толерантност и към чувствителни очи
Маска за ревитализиране на очната зона
Експертен масаж на очния контур
Пластифицираща маска
Нанасяне на PIONNIÈRE XMF Reset Eye Fluid крем за очен контур против бръчки и подходящ крем за лице.

ACNIPUR

АКНИПУР- РЕШЕНИЕ ЗА ПРОБЛЕМНАТА КОЖА

Тази целева прочистваща и матираща терапия за лице е с доказана ефикасност срещу проблемите на акнеичната кожа. Остава кожата по-здрава, свежа и чиста.

Комбинира специфични високо ефективни продукти за перфектна екстракция. Първият прочистващ в дълбочина агент е ексфолиатора, който прониква в порите в дълбочина и съдейства за екстракцията на комедоните.  Вторият е серумът, който се нанася след екстракция, за да успокои и дезинфекцира кожата. Той осигурява и  дълготраен матиращ ефект.

Резултати: недостатъците на кожата се ограничават, задръстените пори са отпушени и излишния серум се регулира.
Пъпки + пори+ себум: потвърдена ефектимност на 100%*

*Според тест на ефективност, проведен върху 24 дами. 

 

 

Ключови стъпки

50 минути

Фаза “Морско потапяне”
Разгримиране и дълбока ексфолиация с морски AHA киселини
Почистване и детоксикация със затопляща маска със зеолити
Цел: Проблемната кожа се третира с комбинация от серум и маска
Нанасяне на подходящ крем з очния контур и крем за лице

White Lumination

Терапия за изравняване на тена

 White Lumination A4

За да се разкрие блясъка на тена и да се заличат пигментните петна, Phytomer създаде изцяло нова терапия, която възвръща на лицето естесвения му блясък, видимо намалява обема и интензитета на тъмните петна.

 

New Skin for Men

Хидратираща и подхранваща терапия за мъже

 

Терапията е разработена специално за мъже, почиства и детоксикира кожата и се грижи за нейните специфични нужди- хидратация, подхранване, анти-ейдж.

 

 ДОПЪЛНИТЕЛНИ МОДУЛИ 

Relax Back Treatment

Релаксиращ масаж на гърба

15 минути

Уникалната комбинация на перли от морска вода с хайвер от водорасли в една ултрахидратираща терапия за постигане на видимо подмладена кожа, по свеж тен и оптимална релаксация.

Radiant Contour

15 минути

Терапия за околоочен контур

Кратка и целенасочена терапия, която освежава, успокоява и видимо подмладява зоната на околоочния контур. Тя се съчетава лесно с грижи за лицето по ваш избор.

 

Picture1

СВЕТОВНО ПРИЗНАТИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО

От дълги години компанията PHYTOMER се е наложила като водеща в областта на грижите за красотата, благодарение на своите иновативни протоколи  и изключително ефикасни морски продукти, които съдържат патентовани активни съставки. Изключително е голям опита на PHYTOMER в грижите за тялото, което предопределя високите резултати от професионалните терапии и продукти за домашна грижа.

  Oligomer Spa

 

Релаксиращ, реминерализиращ и възстановяващ масаж на цялото тяло –  от върховете на пръстите до краищата на косата, разработен от специалист остеопат.

Мултисензорно възприятие с новаторски морски продукти- двуфазен масажен концентрат, съдържащ Oligomer, масло от саликорния и Criste Marine- ретинола на морето и нежен парфюм амбианс с аромат на жасмин, фрезия и зелен чай.

2013-soin-oligomera-spa-phytomer

 

Масажът премахва и най-дълбокото напрежение в мускулите, освобождава енергийните блокажи и води до чувство на пълна релаксация и повишено самочувствие. Клиентите изпробвали Oligomer Spa, твърдят че никога не са се чувствали по-релаксирани след терапия…

Oligomer Spa  

 

В 90 минутния вариант на терапията преди релаксиращия масаж се прави ексфолиация на цялото тяло за да бъде кожата красива, мека и стегната. Използва се нов уникален кремообразен ексфолиант за тяло с реминерализиращи кристали Олигомер, който има нежна хидратираща текстура, свеж и деликатен аромат.

Нанася се върху тялото с леки масажни движения, излишния продукт се отстранява с поглаждащи движения, без изплакване.

Следва масажа Oligomer Spa…

PHYTOMER VOILE DE SATIN

 

     Satin Shimmer

         Ексфолираща терапия Сатенен Отблясък

 

Тази уникална ексфолираща терапия е истинска съблазън за сетивата. Тя придава копринена мекота и изящност на кожата, позволява на съзнанието да отлети далече докато морските масла и ситните кристалчета перфектно полират кожата, отстраняват грапавините и мъртвите клетки и я оставят мека, тонизирана и успокоена.

 

 

sculpteur-integral-256x200

 

 

Marine Cocoon- Deep cleansing body wrap and massage

Маска Пашкул Детокс

 

Тази топла маска за тяло, богата на водорасли и естествена глина се препоръчва заради впечатляващите си детоксикиращи свойства. Нейното въздействие се дължи на най-чистите морски растения, концентрирани на Бретанското крайбрежие на Франция, които стимулират метаболизма и елиминират токсините в тялото. Силно се препоръчва за пушачи, често пътуващи хора и за всички които биха искали да контролират стреса и теглото си.

  

Marine Cocoon- Contouring body wrap and massage

Маска Пашкул за Оформяне Контура на Тялото и Масаж

 

Тази топла маска за тяло, богата на водорасли и естествена глина се препоръчва заради впечатляващите си детоксикиращи и отслабващи свойства. Нейното въздействие се дължи на най-чистите морски растения, концентрирани на Бретанското крайбрежие на Франция, които стимулират метаболизма и елиминират токсините и оформят контура на тялото. Силно се препоръчва за всички които биха искали да контролират стреса и теглото си.

 

 Marine Bubble- Contouring Balneotherapy and Massage

Морски балончета- Вана за отслабване и масаж

 

Перфектен партньор във всякакви програми за намаляване на теглото или за възстановяване на жизнеността, тази подобряваща метаболизма терапия, потапя тялото ви в ободряваща вана. Терапията активизира естествения процес на елиминиране на мазнини, отстраняване на токсини и доставя усещане за релакс и well-being.

  

Marine Bubble- Contouring Balneotherapy and Massage

Морски балончета- Eнергизираща вана и масаж

 

Потопете”сетивата си в модерната съвременна форма на един вечен ритуал. От хиляди години хората са се потапяли в океана, търсейки лечебна помощ и изцеление. Преди 2300 години Еврипид е написал „морската вода  лекува човешките болести”. Сега ние знаем че минералите и олигоелементите, които естествено се съдържат в морската вода, са тези които придават лечебните й качества. Релаксирайте и реминерализирайте своето тяло с нашите ексклузивни терамлни вани с водорасли и открийте за себе си възстановяващите свойства на древния океан.

PHYTOMER SCULPTEUR INTEGRAL

 

 Sea Essential Sculpring Care

 Основна терапия за отслабване

 Корем-седалище-бедра

 

Уникална глина за отслабване, нанесена във формата на  бермуди участва в тази терапия, за да акцентира върху  ефекта на отслабването. Новият патент на Phytomer т.н.  Оксиредуцираща система деактивира водородния  пероксид, отговорен за натрупването на мазнинии го  превръща във вода. Клиентите ви ще изпитат приятно  затопляне, непосредствено след нанасяне на глината, а  само след 5 терапии ще се уверят в загубата на поне 3 см и  с един размер по-малки дрехи. Терапията включва  иновативни продукти, които поотделно акцентират на  проблемните зони- корем, седалище и бедра.

morpho-designer anti cellulite

MORPHO DESIGNER ТЕРАПИЯ ЗА ПЕРФЕКТЕН СИЛУЕТ

Иновативен масаж за тяло, който предлага интегрален подход и естетично изживяване като комбинира в един протокол едновременно няколко действия: отслабване, стягане и красив изглед.

След изглаждаща мулти- ексфолиация, отслабващ и оформящ силуета масаж с нови техники води до мечтаната фигура и то само след 3 процедури.

РЕЗУЛТАТИ ИМА: ПРИ 3 ТЕРАПИИ СИЛУЕТЪТ Е ВИДИМО РЕСКУЛПТУРИРАН.

Намаляване на обемите в силуета в областта на корема- ханша-бедрата с над – 8%

Firming Body Wrap

Стягаща терапия Пашкул

 

Релаксирайте докато Вашето тяло е обвито в кадифен гел- концентрат от морски съставки, които стягат кожата и подобряват еластичността й. Тази освежаваща терапия хидратира кожата, значително подобрява тонуса и стимулира производството на еластин и колаген. Силно се препоръчва след бременност, след намаляване на теглото или за увредена от слънцето кожа.

Light Legs Treatment

Терапия Леки Крака

 

Кажете сбогом на уморените, „тежки” крака и стъпала. Тази освежаваща гел-маска е перфектно средство срещу болезнените и подути крака, тя тонизира, понижава температурата на повърхността, помага за оттичането на застоялата във вените кръв, премахва болката, освежава и възвръща комфорта при ходене.

 

PHYTOMER RELAX DOS

 

Tranquility Pause

Пауза Спокойствие- Релаксираща терапия за гръб

 

Релаксираща терапия за гърба, която включва отпускащ масаж, детоксикираща и реминерализираща бълбукаща маска със самозатопляща се морска кал. Може да бъде включена към всяка терапия за лице или да се предлага като кратка самостоятелна терапия.

 

Sea Holistic Relaxing body massage

 

Морска холистична терапия за тяло

  

Уникална ексфолираща и релаксираща терапия, която съблазнява сетивата и придава изящна кадифеност на кожата. След морското масло и солите, които нежно полират кожата, идва ред на затоплените на пара ленени торбички, пълни с морски кристали и лавандулови пъпки, които приятно затоплят тялото по време на масажа. Специфичните движения, заимствани от тайландска масажна техника комбинирани с точки на натиск и разтягане за отпускане на напрежението и възстановяване баланса на цялото тяло.

 

PHYTOMER SEA HOLISTIC

 

 

         Sea Holistic Relaxаtion Radiance (face and body)

 

         Морска холистична терапия за лице и тяло

Към Морска холистична терапия за тяло се добавя и подхранваща грижа за кожата на лицето.

 

Тази терапия е вдъхновена от тайландските масажи и е фокусирана върху well-being и релаксация. Тя премахва физическото напрежение и освобождава ума от негативните емоции.

 

Tresor des Mers

Ревитализиращ масаж „Съкровището на морето”

 

Наричат я още „морето в спа центъра”. Като истинско потапяне в океана, тази холистична терапия съчетава ободряващо, релаксиращо и изключително здравословно въздействие. Клиентът е енергизиран, а неговото тяло реминерализирано.

 

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.