DermaOXY

DermaOXY Behandling


INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

Интензивна стимулация с бустерни коктейли и 95% чист кислород

DermaOxy e иновативен бранд, който предлага кислородни терапии за лице и скалп. Марката предлага кислороден апарат и козметика, която се прилага в комбинация с него.

Нашите терапии стимулират кожата със специфични бустери, съдържащи хиалуронова киселина, есенциални витамини, пептидии др. и чист 95% кислород, като така водят до лифтинг ефект и изглаждане на бръчките и финните линии. Илюстрира се синергично въздействие между кислород и активни серумни субстанции. 

Оксигениращите терапии на DermaOXY се прилагат в бюти клиники, салони за красота, спа центрове.


Защо да изберете dermaOXY?

Видим ефект само след 20 минути

Натурални съставки, които оптимизират кожата и производството на колаген и еластин

Без хирургична интервенция

Без инжекции

Резултат- корекция на бръчки и финни линии, включително и в зоната на околоочния контур

Запазване на естествените мимики

 


Анти-ейдж терапия от Дания

Кислородната концепцията Derma OXYе създадена да работи в синхрон с кожата. Фокусирана е върху селективни съставки от натурален произход с цел висока ефективност. Основната идея е да се съхранява здравето, хидратацията и структурата на кожата. Селектираме само най-ценните съставки, които имат доказан анти-ейдж ефект. Процедурата и продуктите имат доказан ефект върху намаляване на бръчките, финните линии и увеличаване на хидратацията на кожата.

– Това е един ефективен и безопасен метод с анти-ейдж въздействие с резултат като след ботокс, но без болезненото инжектиране.


Как работи?

Оксигениращата терапия използва предимствата на чистия кислород под високо налягане и вакуум, за да въведе ценните субстанции дълбоко в дермата, където те наистина могат да дадат резултат като противодействат на следите от процеса на стареене.

Кожата е устойчива на екзогенни субстанции, което създава трудност за кремовете и серумите да проникнат дълоко в по-долните слоеве на кожата- под епидермално ниво. Необходима е външна помощ за транспортиране на активните съставки от серумите  на DermaOXY. Ето защо терапията е толкова ефективна дори и след първата процедура.

Серумите на DermaOXY  съдържат комбинация от активни съставки като Хиалуронова киселина и Ретинол, които хидратират и стимулират клетъчното обновяване.  Посредством високото налягане на кислорода тези субстанции се вливат в дермиса, където директно повлияват проблема.

След вливането на активните съставки се прилага масаж с друг накрайник на кислородния апарат, който впръсква 95% чист кислород. Тази висока концентрация активира компонентите на серума и анти-ейдж ефекта, както и способността на кожата да ги абсорбира. Всички тези етапи на процедурата осигуряват проникване на активните съставки и видими резултати при намаляване на бръчки, финни линии само 20 след терапията. 


Как се образуват бръчките?

Външния слой на кожата- епидермисът е защитната повърхност. Структурата и силата на кожата се крият обаче в по- вътрешния слой- дермиса. Дермисът е компактен кожен слой, чийто основни компоненти са:
– Колаген – дава сила и структура на кожата
– Еластинови фибри – отговорни за устойчивостта и еластичността на кожата.

С възрастта количеството на колаген, еластин и хиалуронова киселина в пластовете на дермиса намаляват, след като производството им значително се понижава след 25 годишна възраст.
– Кожата губи силата и плътността си, заради липсата на колагенови фибри.
– Еластиновите фибри стават по-твърди и по-малко гъвкави- еластичността им е намалена
– Способността на кожата да се самохидратира  се влошава поради липсата на хиалуронова киселина.

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.