НОВА ТЕРАПИЯ YON-KA ЗА ОЧЕН И УСТЕН КОНТУР

A001 C009 1004GT.0000247 1

AVANTURINE PERFECTION EYES AND LIPS YON-KA

Терапия АВАНТЮРИН за околоочен и устен контур 

 

В древността се е смятало, че авантюринът може да лекува алергии и сърдечни заболявания, да подобри зрението. Самото име на камъка подсказва, че е свързан с любовта, той балансира сърдечната чакра, успокоява и дава сили.

В най-новата терапия на Yon-Ka, авантюриновите кристали се използват за дрениращ, охлаждащ масаж на околоочния и устен контур за намаляване дъбочината на бръчките, лифтинг ефект и премахване на отоците и тъмните кръгове в тази зона.

В специфичния масаж се стимулират енергийни точки и се работи по “Yin” и “Yan” меридианите. Масажът на тези точки предотвратява блокажа на енергия, подобрява микроциркулацията и регулира жизнената енергия.

 

Използват се високо ефективни, иновативни Yon-Ka продукти с мощен ефект против стареене

  • Маска Клетъчна енергия със съдържание на байкалин, липоаминокиселини, Д-рибоза и екстракт от латинка, които повишават клетъчната енергия , клетъчното оксигениеране, както и клетръчното дълголетие.
  • Моделираща хидратираща маска- с лиофилизирани екстракти от ананас, касис и червени плодове, алое вера, екстакти от водорасли и др. За оптимална хидратация, подхранване и изглаждане.

 

Препоръчителна цена на терапията- 60 лв

 

Клиентите на Yon-Ka могат да се насладят и вкъщи със свой масажен кристал от зелен авантюрин. Този естествен камък балансила енергиите Ин и Ян.
Използван от вековев китайската традиционна медицина и разпознат като камък на древен ритуал на красотата, той спомага да възвърнете хармонията в лицето и усмивката си. Само 5 минутен масаж на ден и кожата ви започва да се тонизира, бръчките намаляват, тъмните кръгове избледняват, погледът се отваря и релаксира.

Неговите плюсове са:

  • *Работи срещу подпухналостта и тъмните кръгове: води до намаляването им
  • *Подмладяващ ефект: релаксира клепачите и очния контур
  • *Изглажда/подпълва: намалява бръчки и финни линии
  • *Естествен лифтинг ефект: тонизира кожата
  • *Релаксиращ ефект: хармонизира тялото и ума

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.