Моята гледна точка на терапевт

Milena Is Performing A Yon Ka Facial In Splendid Day Spa

 

1609559_10201410769541225_443971356_nЗдравейте, приятели и почитатели на красотата и спа процедурите!

Въодушевих се като разбрах, че мога да споделя мнението си за YON-KA. Истината е, че тя стана първата и единствената марка, която обикнах от цялата си душа. През всичките ми години като терапевт не намерих друга козметична марка, която да отговаря на условията за качество, удоволствие и безопасност!  Имах удоволствието да стана един от първите тренери на марката за България преди години и бях обучена от международния тренер на Yon-Ka в терапиите за лице и тяло. Обучението беше на много високо ниво и нито един детайл не се пропусна, докато материята  не се усвои правилно. След това през годините имах честта да обуча терапевтите на няколко от най- добрите спа центрове в България.

 

Защо YON-KA според мен заема заслужено място на „алеята на славата”? Освен блаженство за клиента, смея да твърдя, че YON-KA дава възможност на всеки един терапевт да се превърне в истински магьосник и да се вдъхнови от това, което прави! Със силата на познанията си за марката, продуктите и техниките  терапевтът има възможност да прави комбинации в рамките на протокола с крайната цел да удовлетвори изискванията за ефективност на своя клиент. Масажът в терапиите за лице и тяло е прекрасен, както за клиента , така и за терапевта!  Наситен с богата орнаментика и ефирност масажът на Yon-Ka  би довел всеки до състояние на пълно благоденствие и релакс.

 

Любима част от практиката ми с професионална козметика YON-KA е апаратът Лукас, който се употребява в терапиите за лице за вапориране на етеричните масла. Много често препоръчвах на клиентите ми терапията Vital Intense – Дълбоко регенерираща терапия, която буквално вливаше жива енергия в уморените и вели кожи.

 

YON-KA от гледна точка на терапевт като мен  е съчетание на огромна фантазия и професионализъм със задълбочени познания за природата и най-важното, което и определя целта ни като специалисти е приноса й за здравето, тя е един своеобразен извор на младост и красота!

Милена Иванова, кинезитерапевт, бивш тренер на Yon-Ka за България ( 2006-2010)

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.