cellular_code-362x362
Cellular Code web

CELLULAR CODE – Инфузионен серум

211.00 лв.

StumbleUponEmail

Product Description

 

CELLULAR CODE

ИНФУЗИОНЕН СЕРУМ ЗА ДЪЛГОЛЕТИЕ

 

Истински елексир на младостта, този интелигентен серум с 5 патентовани съставки стимулира естествените способности на кожата за възстановяване и преоткриване на нова енергия.

Нежна текстура, деликатен аромат и изключителни резултати: кожата видимо се подмладява и озарявя, тонизира и стяга, а признаците на умора и бръчките изчезват1.

 

В сърцевината на този серум е комплексът Cell-Energy, комбинация от естествени свръхмощни съставки, които стимулират възобновяването на „кода на младостта“ на кожата:

 

ДЪЛГОЛЕТИЕ  – КЛЕТЪЧНО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ –ЗАЩИТЕН ПОТЕНЦИАЛ – ОКСИГЕНИРАНЕ –  ЕНЕРГИЯ/ЖИЗНЕНОСТ2

-революционна липо-аминокиселина, разработена на основата на  аланин, стимулира протеините за дълголетие на клетката (сиртуин и  сурвивин*), възстановява  хармоничното взаимодействие между клетките и по този начин съхранява структурата на кожата, подсилва нейния потенциал за защита срещу агресията на околната среда.

 

-екстрактът от Tropaeolum majus (латинка), богат на арабиногалактани и D-рибоза, комплексни естествени захари, генериращи ATP (енергиен резерв на клетката), действат върху окисляването на  кожните клетки и подобряват сиянието на кожата.

 

– байкалинът, полифенолов екстракт от корен на Scutellaria Baikalensis, удължава жизнеността и младостта на фибробластите (клетки, осигуряващи стегнатостта и мекотата на кожата), като защитава техните теломери.

 

Съвети за употреба :

Сутрин и/ или вечер, след почистване и тонизиране с лосион Yon-Ka, нанесете серума (2-3 помпички) върху кожата, преди ежедневния крем.

Не нанасяйте върху очите.

 

*Специфичен маркер за живот на стволовите клетки

 

1-Тест за употреба под дерматологичен контрол, извършен на 39 жени в продължение на 4 последователни седмици.

2-Тестове ин виво на клетъчния код; тестове ин витро и ин виво на активните компоненти.

 

ПОНОСИМОСТТА Е ИЗПИТАНА ЗА ПОД ДЕРМАТОЛОГИЧЕН КОНТРОЛ.

 

 

 

 

 

Additional Information

Тип на продукта

Серум

Възраст

20-25, 26-30, 31-35, 36-40, 41-45, 46-55, 55+

Моят проблем

Чувствителност

Предпочитания

Без парабени, Без консерванти, Естествен състав над 80%

Тип на кожата

Всеки тип кожа, Чувствителна кожа, Мазна кожа, Суха кожа, Зряла кожа, Комбинирана кожа, Нормална кожа

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.