pionniere-xmf (1)

PIONNIÈRE XMF RADIANCE RETEXTURING SERUM – ПИОНЕР СЕРУМ ЗА БЛЯСЪК С РЕТЕКСТУРИРАЩ ЕФЕКТ

253.00 лв.

StumbleUponEmail

Product Description

PIONNIÈRE XMF RADIANCE RETEXTURING SERUM

ПИОНЕР СЕРУМ ЗА БЛЯСЪК С РЕТЕКСТУРИРАЩ ЕФЕКТ 30МЛ

ДЕЙСТВИЕ

Произвежда нова кожа в рамките на 2 седмици*

Възстановява баланса на кожата (хидратира)

Изглажда текстурата на кожата (порите стават по-малко видими)

Изглажда бръчките

Тенът заблестява

Консистенцията на серума е лек крем-гел с финни перли

СЪСТАВ

EPS VMR, Visible Marine Refiner: Ретекстуриращ ефект. Подобрява способността на кожата за рехидратация, извайва текстурата й и  намалява повърхностната грапавина

EPS XMF, Extra Marine Filler: видимо изглажда бръчките за ефект на гладка като стъкло кожа. Укрепва кожната матрица като по този начин я прави по-стегната и опъната като след фейслифтинг*

Éternelle marine– екстракт от сиьо микро-водорасло: стимулира производството на Тиоредоксини- „протеините на младостта”, естествени защитни протеини в кожата, за по-бляскав тен и по-свежа и сияйна кожа.

СЪВЕТИ ЗА УПОТРЕБА

 Нанесете сутрин и/или вечер върху перфектно почистено лице и шия преди обичайния си крем. За оптимална ефективност се препоръчва комбинирана употреба с PIONNIÈRE XMF Perfection Youth Cream.

 *На базата на in vitro тестове, извършени съссъставката.

НАУЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ

VMR, VISIBLE MARINE REFINER

Недалеч от брега на полуостров Бретан, научният екип на Фитомер е идентифицирал микрооганизъм планктон, способен естествено да произвежда захариди с изключителни ретекстуриращи свойства: т.н. VMR*. За да съберат тези уникални морски захариди без наземен еквивалент, учените на Фитомер създават високо технологична програма за култивирането им в лабораторна среда.
Резултатът е 100% естествена биотехнологична активна съставка, която създава нова текстура**. VMR мигновено подобрява кожния капацитет да се самохидратира, дори и подложен на стресови фактори. Ускорява и подобрява клетъчното обновяване, ограничавайки натрупването на мъртви клетки на повърхността на кожата. Порите са префинени, кожната текстура е по-гладка и нежна. Епидермисът е по-здрав и по-плътен.

* Visible Marine Refiner. ** Ин витро тест на съставката.

Additional Information

Тип на продукта

Масло

Възраст

41-45, 46-55, 55+

Моят проблем

Стареене

Предпочитания

Без парабени, Без консерванти, Естествен състав над 80%

Тип на кожата

Всеки тип кожа

Размер

30мл

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.