douceur-intemporelle

DOUCEUR INTEMPORELLE – ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ЗАЩИТЕН КРЕМ

127.00 лв.

StumbleUponEmail

Product Description

DOUCEUR INTEMPORELLE

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ЗАЩИТЕН КРЕМ 50mL

ДЕЙСТВИЕ

 • SOS крем за защита от стареене на чувствителната кожа. Със своя нов крем, Phytomer се притича на помощ на много чувствителната кожа. Като защитна превръзка за лицето, този крем  едновременно успокоява и реструктурира, предпазва кожата от стареене и от хронично възпаление. Комфортен и защитаващ  крем, който носи усещането за нежно докосване, оздравява кожата, укрепва защитната й бариера, успокоява я и видимо запазва младостта й.Ден след ден, вашата кожата е неостаряващо красива….СЪСТАВGLYCOSEA: Високотехнологичен морски инфузионен разтвор, постигнат чрез  морска биотехнология,  който се състои от укрепващи и реструктуриращи захариди от морски планктон, обединени в комплекс с интензивно успокояващи минерали и микроелементи. Уникална симбиоза на биомиметични съставки. Учените от  PHYTOMER  го използват за незабавно неутрализиране на възпалението и укрепване на капацитета на кожата да се защитава * през деня.* Ин витро тест на съставката.+ Алантоин и растителен Сквалан: Успокояващо и омекотяващо действие+ Глицерин, провитамин B5, PCA и деривати на урея: Овлажняващо действие и укрепване на защитната функция на кожата.+ Серамиди, масло от шея и растителни масла: Перфектно снабдяване на кожата с липиди за подхранващ и възстановяващ ефект.

   

  КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ:

  От 1-вата апликация

  Кожата е успокоена: 91%*

  Повишаване на нивото на хидратация:  71%

  След 1 месец

  Намаляване на чувствителността: – 38%***

  Текстурата на кожата е по-гладка: + 66%****

   

  * Тестове проведени сред 21 доброволци след двудневна апликация за 28 дни.

  ** Измерване на нивото на хидратация с корнеометрия на 10 доброволци, 1 час след еднократно нанасяне. Наблюдават се вариации.

   

  *** Тест за чувствителност, извършен след двукратно дневно нанасяне в продължение на 28 дни от 21 доброволци.

  **** Самонаблюдение при двукратно дневно нанасяне в продължение на 28 дни от 21 доброволци.

   

   

   

Additional Information

Тип на продукта

Масло

Възраст

31-35, 36-40, 41-45, 46-55, 55+

Моят проблем

Сухота, напукване, Зачервяване, Чувствителност, Първи бръчки

Предпочитания

Без парабени, Без консерванти, Естествен състав над 80%

Тип на кожата

Всеки тип кожа, Суха кожа, Нормална кожа

Размер

30мл

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.