a2f999be-8e49-4fa3-8bb1-1c56149622ee
dermalRollings-intensive-flippeddermalRollingsfromtopdermalRollings reflect

ДЕРМАРОЛЕР dermaOxy

100.00 лв.

StumbleUponEmail

Product Description

 

ДЕРМАРОЛЕР dermaOxy 

СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕН ЗА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ

Дермаролерът е ролка със 192 EO стерилизирани микрохирургични стоманени игли с дължина на иглата 0.2 mm. Уредът е прецизно проектиран така, че да създаде леки повърностни убождания, без да оставя следи, болка или кървене, а да активира клетъчната регенерация и подобри проникването на серуми и кремове.

При дължина на иглата от 0,2 mm дермаролерът перфорира кожата само за миг и епидермиса остава непокътнат между убожданията, като по този начин не се надвишава одобрената дължина на иглата (0,2 mm) за използване от практикуващи без медицинско обучение.

Тази семпла техника използва собствените лечебни способности на тялото и собствения защитен механизъм на кожата. Тялото я възприема като нараняване на кожата и автоматично се възстановява и ускорява производството на колаген, за да поправи “щетите”.

Терапията ще провокира повърхността на кожата да направи същото. Засиленото производство на колаген ще увеличи плътността и еластичността, както и ще намали фините линии и бръчки.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

ЛЕСНА & ЕФЕКТИВНА ДОМАШНА ГРИЖА

Третирането с дермаролер не води до резултати след първата процедура. Трябва да се използва редовно преди да даде ясни резултати. С постоянна употреба кожата ще се чувства по-гладка и по-здрава само след 2-3 седмици. Нужно е да свикнете с ролера. Третирането се извършва внимателно и без натиск. Движението и иглите трябва да си свършат работата. Тялото се грижи за останалото.

Манипулацията е изключително лесна и може да се извърши за 5-10 минути.

За домашна употреба дермаролерът може да се използва в комбинация с Intensive Serum. Прокарайте дерморолера през желаната зона като следвате инструкциите и тогава нанесете серум.

Благодарение на многобройните микроперфорации, създадени от ролката, серумът ще проникне в кожата до 100 пъти по-добре.

ПРЕДИ УПОТРЕБА
Почистете кожата от мръсотия и грим – като използвате почистващ препарат за лице или лек ексфолиант като dermaOXY Exfoliating Scrub Peeling.
ВАЖНО: Препоръчва се да се извършва вечер, тъй като кожата регенерира през нощта.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Дермаролер може да се използва 2-3 пъти седмично или при необходимост. За постигане на оптимални резултати движете ролера нежно, с лек натиск върху кожата.

 ВАЖНО: Дермаролерът е персонален и не може да се споделя или ползва от други

Третирайте една област едновременно, например челото, после бузите и т.н. Движете ролера назад и напред веднъж и до максимум 6 пъти в една и съща област във всяка посока.
Движете ролера във вертикални, хоризонтални и диагонални посоки в областта, както е показано в дясно -> 

 Не забравяйте да повдигнете ролера, когато сменяте област / посока.

Внимавайте да не натискате прекалено силно под очите и НЕ използвайте върху клепачите или устните. За да редуцирате бръчки, линии и гънки, разтегнете кожата със свободната си ръка.

 СЛЕД УПОТРЕБА

След третиране кожата има нужда от допълнително подхранване и е по-податлива на продукти за грижа. За да се постигне оптимален ефект след третирането с ролер, се препоръчва да се използва dermaOXY Intensive Serum или Hydra Cream и да се завърши с Night Cream.

Оставете кожата да почива поне няколко дни между всяко третиране. За да видите ефекта на дермаролера, е добра идея да направите снимка “преди и след” – например, една преди първата манипулация и снимка след 6 седмици редовна употреба.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
– След употреба дермаролерът се почиства с топла течаща вода или дезинфекционна течност.

– Дермаролерът е персонален и не може да се споделя или ползва от други.
– Може да се употребява до 3-6 месеца

 


 

 

Additional Information

Тип на продукта

уред

Моят проблем

Дехидратация, Отпускане на кожата, Стареене

Предпочитания

стерилизиран

Тип на кожата

Всеки тип кожа

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.