За нас

InterSPA - Интелигентни Спа Решения

Комплексно оборудване за спа центрове и козметични салони

 

Комплексно оборудване за спа центрове и козметични салони

Цялостни решения

ИнтерСПА предоставя цялостни интегрирани решения за спа центрове и козметични салони, спа и козметично оборудване, козметика и консултантски услуги.

Качествено Обслужване

Нашите Клиенти са най-ценния актив на компанията ни. Ето защо ние поставихме нов стандарт на обслужване, който е безпрецедентен на българския професионален спа и козметичен пазар.

Атрактивни цени

Гарантираме на нашите партньори най-атрактивните финансови условия за сътрудничество, които съществуват на българския пазар.

Партньорство

Ние отлично разбираме предизвикателствата, които стоят пред управителите и собствениците на спа центрове и козметични салони. Затова оказваме пълноценна подкрепа на нашите партньри да постигнат дългосрочна конкурентноспособност, лоялни крайни клиетни и по-високи печалби.

InterSPA – вносител на луксозните SPA козметични марки

Ние прекрасно разбираме динамиката и изострящата се конкуренция в предлагането на спа и козметични услуги в България. Смятаме, че работейки с уникалните и висококачествени терапии, предлагани от нас, Вие ще придобиете по-голяма конкурентна способност, ще диверсифицирате предлаганите услуги и ще увеличите броя на Вашите Клиенти и продажби. ИнтерСПА е ексклузивен представител за България на светвовните лидери в СПА козметиката – YON-KA и PHYTOMER :

YON-KA

YON-KA висок клас професионална френска спа козметика

YON-KA е висок клас професионална френска спа козметика. Пионери в ароматерапията и със силата на световния си опит от над 50 години, лаборатории Мулталер предлагат богата гама продукти, базирани на етерични масла, растителни екстракти и морски елементи, действащи в синхрон за да отговорят на специфичните нужди на кожата и осигурят незабавен и траен резултат.

PHYTOMER

PHYTOMER е световен лидер в таласотерапията

Козметичната френска марка PHYTOMER – световен лидер в таласотерапията. Иновативни, релаксиращи, богати на екстракти от водорасли и крайморски растения, изключително ефективни, продуктите и спа терапиите на PHYTOMER са покана за морско потапяне в света на красотата.

InterSPA предлага и датската козметична марка

DermaOxy

DermaOxy - Кослородна терапия от Дания

Кослородна терапия от Дания с натурални субстанции и висока ефективност. Научно доказани от Южния Университет на Дания. Анти-ейдж процедура без болка и без инжекции.

 

 

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.