ЗА КРАСОТАТА НА КРАКАТА

2017 08 PIEDS ARTICLE 2

 

За да имате хубави крака през цялото лято, осиновете сега вашата съюзническа красота всеки ден: SOAP ALGAE.
Той е идеалният партньор за красотата на краката благодарение на ексфолиращите и почистващите сисвойства. Този ободряващ морски сапун почиства, внимателно премахва мъртвите клетки на кожата.

Как да използвате ALGAE SOAP?
Всеки ден, по време на вана или душ, разтривайте краката си. След това изплакнете обилно и почистете добре.

За пълна красота, следвайте инструкциите:

* Потопете краката си в топла водна баня. Банята омекотява кожичките и мазолите. Добавете към водата си лиофилизирана морска водна баня OLIGOMER® PUR за реминерализиращ ефект. Оставете краката си да стоят около десет минути.

* Овлажнявайте и изтласквайте кожичките. Кожичките предпазват нокътя от инфекции, микози … Не ги отрязвайтете, но ги прибирайте с  пръчица.

* След това масажирайте краката си с OLÉOCRÈME ULTRA MOISTURIZING BODY MILK – УЛТРА ХИДРАТИРАТИРАЩО МЛЯКО ЗА ТЯЛО. Колкото е  по-хидратирана кожата на краката, толкова по-малко тя произвежда дебел рогов слой. Така че не пропускайте крема!

* Подрежете и полирайте ноктите на краката си. Повърхността на ноктите е неправилна. За да бъде полирана, трябва да спазвате посоката на жлебовете. Ноктите винаги трябва да бъдат изрязвани  прави и да не са прекалено къси. Ъглите са закръглени към края.

* Завършете, като използвате любимия си лак. Започнете с твърд, безцветен базов слой.

Вие сте на ред!

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.