„В Yon-Ka аз откривам България, а не Франция”

1265205731

„В  Yon-Ka аз откривам  България, а не Франция”asia

От Ася Джомова – терапевт  в Гранд хотел Янтра гр. Велико Търново

Работя с френската марка Yon-Ka от вече почти десет години. През това време сме имали възможността да се докоснем до всички терапии и продукти на марката , както и имам богати впечатления от клиенти. Едно от най- силните впечатления остави  постоянна клиентка на хотела – австралийка по произход, която си прави процедурите на Yon-Ka от 9 години. Любимите й терапии са Alpha Vital и Eclat Cocoon. Твърди, че от първата терапия се чувства прелъстителна, красива и изящна, а от втората е като попаднала в божествена среда под моите ръце и благоуханни аромати. Ефектът от Yon-ka можел да се сравни като от най-високия клас козметика, които е ползвала преди в Дубай и Австралия. Обожава маска моделант от терапиите на Yon-Ka, а за домашна грижа продуктите  Fruitelia и Excellence Code Crème .

Като професионалист  с дългогодишен опит смея да твърдя, че при нея видях значителен ефект на прочистване на петната на лицето и изглаждане на бръчките ( тя имаше характерната за този фототип кожа с лунички) като най- редовно извършвахме процедури с Alpha Vital 2 пъти в годината по 4-5 процедури в съчетание с подходящата домашна грижа Fruitelia и Alpha Complex.  „В  Yon-Ka аз откривам  България, а не Франция” – ми каза веднъж тя. Може би затова тази марка е така харесвана в България, защото намираме същите билки и аромати в нашата природа.

Тази марка е нещо повече от козметика за лицето или тялото, тя дава и переспектива. Сякаш ни връща назад в спомените за чистата и  благоуханната градина на баба!

 


 

FRUITELIA PS ПОДМЛАДЯВАЩА И ХИДРАТИРАЩА ЕМУЛСИЯ С AHA

FRUITELIA PS ПОДМЛАДЯВАЩА И ХИДРАТИРАЩА ЕМУЛСИЯ С AHA

ALPHA-COMPLEX РЕСТРУКТУРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ

ALPHA-COMPLEX РЕСТРУКТУРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ

EXCELLENCE CODE CREME – ГЛОБАЛЕН КРЕМ НА МЛАДОСТТА

EXCELLENCE CODE CREME – ГЛОБАЛЕН КРЕМ НА МЛАДОСТТА

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.