YON-KA

Висш клас професионална френска SPA козметика

YON-KA Висш клас професионална френска козметика

YON-KA е висш клас професионална френска козметика. Продуктите се произвеждат единствено в Лаборатория Мулталер в Париж, което е сигурна гаранция за качество.

Отличните резултати, атрактивните терапии и безкомпромисното качество на продуктите,  успяват да осигурят лидерски позиции на Yon-Ka в най-конкурентните  световни пазари. Козметичните продукти на марката се разпространяват само в селективни козметични салони, спа центрове и клиники в над 60 държави.

В течение на времето, Yon-Ka е печелила много отличия като последното е престижната награда за най-добра линия за терапии тяло в САЩ, връчена й от Skin Inc. в края на 2006 г. Съответно не е изненадваща и огромната популярност на Yon-Ka сред холивудските звезди и поп изпълнители. Нейни верни почитатели например са Мадона, Дженифер Лопез, Том Круз, Кайли Миноуг, Нели Фортадо и много други.

Продуктовата листа на  козметичната марка YON-KA включва:

  •     ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО
  •     ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО
  •     СЛЪНЧЕВА ЗАЩИТА

Уникалното и различното в YON-KA е синергичното включване на етерични масла и растителни екстракти в един и същ козметичен продукт, което значително повишава ефективността му. Лаборатории Мулталер наричат това свое откритие Био-Интегрирана Растителна Терапия. Тя се имплементира чрез съчетаване на арома,- и фитотерапия в един и същ продукт, коeтo е постигнато чрез специална технология.

Освен изобилие от етерични масла и растителни екстракти, днес в продуктите YON-KA откриваме още и плодови киселини, морски екстракти, както и много други активни компоненти.

“Съкровището” на YON-KA е съчетанието на 5 основни етерични масла – Лавандула, Здравец, Розмарин, Кипарис и Мащерка, които имат изключителен ефект върху кожата и присъстват в различни концентарации в над 60% от козметичните продукти на марката.

YON-KA Висш клас професионална френска козметика

Историята на YON–KA започва през 50-те години на миналия век, когато двамата братя Ърнест и Чарлз Мулталер, вдъхновени от ботаниката, задълбочено изучават ефектите на етеричните масла върху кожата и човешкото  съзнание и чрез своите открития стават пионери в ароматерапията и използването на етерични масла за козметични цели. По-късно Мулталер разширяват своите изследвания в областта на фитотерапията.

През 1957 г. със съдействието на лекари, биолози и козметици,  братята поставят основите на Лаборатория Мулталер и козметичната марка YON-KA. В последните 20 години Лаборатория Мулталер се управлявана от двете сестри Франсоаз и Катрин Мулталер, съответно биохимик и козметик – безспорни специалисти в своята област.

Мулталер притежава три дъщерни фирми в САЩ, Великобритания и Швейцария и работи чрез представителства в още над 60 държави. Това прави възможно продуктите на компанията да достигат до над 3500 спа центрове, козметични салони и клиники.

Какво означава YON-KA?

YON е името на древна река, известна с пречистващата, живителна сила на водите си. Yon е и най-малката градивна частица на материята, намираща се в постоянно движение.

КА – в  страната на Египетските фараони така се е наричала вътрешната енергия, която всеки индивид носи в себе си.

Името YON-KA e символ на постоянно обновление, пречистване и развитие.

Философията YON-KA:

Продуктите и терапиите YON-KA помагат на кожата да намери своя идеален баланс, хармония и жизнена енергия, благодарение на Био-Интегрираната Растителна Терапия.

Концепцията YON-KA:

Индивидулна терапия за всеки един клиент в зависимост от специфичните нужди и състояние на неговата кожа.

Методът YON-KA:

  • ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ на терапевта
  • ПОЗНАВАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ И ТЕРАПИИТЕ на марката
  • АНАЛИЗИРАНЕ на кожата
  • АДАПТИРАНЕ – избор на най-добрите за конкретния клиент терапии, продукти и техники на прилагане.
  • ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ още след първата процедура.

YON–KA гарантира незабавни резултати и лоялни клиенти!

Брошурата на Yon-Ka може да изтеглите тук:

Брошура YON-KA

 

Yon-Ka Bulgaria

Популяризирайте Вашата страница също

ИнтерСпа ЕООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.