Промоция!
product_14898
visuel-pot-a-tui-resusbtance-cra-me-riche-nouveau-rebond-pfsvv321

RESUBSTANCE – ОБОГАТЕН КРЕМ ЗА ЕЛАСТИЧНА КОЖА

140.00 лв. 105.00 лв.

StumbleUponEmail

Product Description

RESUBSTANCE – ОБОГАТЕН КРЕМ ЗА ЕЛАСТИЧНА КОЖА

Обогатен крем за еластична кожа

Попълва бръчките отвън и уплътнява тъканите в дълбочина

Възвръща комфорта и цялостния обем на кожата

 

Незабавен по-висок комфорт за кожата + 92%, след 1 час + 66% повече хидратация. Многослоен гел се грижи за попълване на бръчките отвън, а концентратът от кафяви водорасли Аlgae уплътняват тъканите в дълбочина. За 28 дни кожата е по-плътна, по-еластична и по-тонизирана с 88%!

Съдържание: растителни масла, зеленчукови масла, масло от шеа

  • CORNEOGEL- Многослоен гел: Обединява наличните биомолекули в роговия слой. Обогатява NMF (Естествен хидратиращ фактор) с аминокиселини и минерали. Обогатява роговия слой и придава плътност на кожата отвън.
  • Концентрат от кафяви водорасли Algae: подхранва кожните влакна, кожата си възвръща защитата и еластичността. Обогатява в дълбочина и възстановява производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Още след една седмица:

Синтез на Колаген 1 :+ 46%

Кожата си възвръща защитата и еластичността : 80%

 

Богата и ултра комфортна текстура. Комфорт поддържан през целия ден. С аромат на портокал и мускус, освежени с морски нотки.

Матилда Гедоан- Лагард- директор на Phytomer казва:”Невероятната подхранваща сила на активните съставки от морето са вплетени в този щедро насищащ кожата крем. Така тя възстановява комфорта и плътността си. “

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.