Intensive-airless flask på vej
dermalRollings-intensive-flipped

Intensive serum dermaOxy 20ml Подпълващ серум с хиалурон

140.00 лв.

StumbleUponEmail

Product Description

Intensive serum dermaOxy 20ml

Подпълващ серум с хиалурон dermaOxy 20 мл 

dermaOXY Intensive Serum има високо съдържание на хиалуронова киселина, екстракт от водорасли и SYN-AKE пептид, който в комбинация с другите активни съставки изглажда бръчките и фините линии. Добавеният пептид SYN-AKE има релаксиращ и превантивен ефект, като по този начин намалява образуването на нови бръчки.

Серумът съдържа два активни хиалуронови компонента, които с комбинация от захарни молекули лесно се свързват с кожните клетки и запълват загубения обем. Intensive Serum е предназначен да поддържа и удължава ефекта на анти-ейдж грижата.

За оптимален ефект Intensive Serum cможе да се използва в комбинация с Дермаролер.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Intensive Serum е изключително подходящ за употреба в ежедневната ви грижа за кожата и ще изпитате особено добри резултати, ако го комбинирате с Дермаролер. Използва се в козметичната клиника или като домашна грижа.

Прокарайте Дермаролера през желаните от Вас зони и след това нанесете Intensive Serum. Количеството на серума варира според нуждите на кожата. Оптимално се прилага серум, докато кожата се насити. След това ще усетите незабавна свежест и по-млада и обновена кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

– Хиалуронова киселина
– Натриев хиалуронат
– Аскорбил палмитат
– Екстракт от водорасли
– Пептиден комплекс
– Сквален
– SYN-AKE пептид
– SOD – супероксид дисмутаза – Хидролизиран соев протеин – Витамини A, C, E, Q10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Additional Information

Тип на продукта

Крем

Моят проблем

Дехидратация, Отпускане на кожата, Стареене

Предпочитания

Без парабени

Тип на кожата

Всеки тип кожа

Размер

20 мл

ИНТЕРСПА БЮТИ ООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.