ЕЛЕН КОЛЕВА Е НОВОТО ЛИЦЕ НА YON-KA

DSC7440

ЕЛЕН КОЛЕВА E БЮТИ ПОСЛАННИКЪТ НА МАРКАТА YON-KA ЗА БЪЛГАРИЯ.

ПОЧТИ ВСЯКА ДЪРЖАВА -ДИСТРИБУТОР НА YON-KA ВЕЧЕ ИМА СВОЙ ПОСЛАННИК НА КРАСОТАТА, КОЙТО ДА ВИЗУАЛИЗИРА ИДЕЯТА НА МАРКАТА ЗА КРАСОТА В ГРАНИЦИТЕ НА ПРИРОДАТА. ЕЛЕН КОЛЕВА Е ИЗВЕСТНА СЪС СВОЯТА ХАРАКТЕРНА КРАСОТА, НЕПОДВЛАСТНА НА ВРЕМЕТО И ЕСТЕСТВЕНО ИЗЛЪЧВАНЕ, С БЕЗКРАЙНИЯ СИ ТАЛАНТ В НЯКОЛКО ОБЛАСТИ НА ИЗКУСТВОТО, ИЗТЪНЧЕНО ПОВЕДЕНИЕ И СВОБОДОЛЮБИВ ХАРАКТЕР. ЗАТОВА БИХМЕ СЕ ГОРДЕЛИ ДА Я НАРЕЧЕМ СИМВОЛ НА ДОСТОЙНАТА БЪЛГАРСКА ДАМА.

Родена е на 31 март 1984 г. Завършва НАТФИЗ през 2007 г., специалност “Актьорско майсторство за драматичен театър” в класа на Димитрина Гюрова. Още по време на следването си се снима в редица късометражни и пълнометражни филми – “Последната спирка”, “Ден и нощ”, “Църква за вълци” (12-сериен филм), “Карго”, “Аварийно кацане”. Ролята, която я изстрелва към успеха, е във филма “Шивачки”, с която печели награда за най-добра българска актриса през 2007 г.

Преди година открива влечението си към гмуркането и завършва курс за водолази. Преминала е обучение и в музикална школа с профил „пиано”. В продължение на 14 години е танцувала класически и модерен балет, а в момента нейната танцувална страст е фламенкото.

Първата ѝ изява като водеща е в Lord of The Chefs. През пролетта на 2013 г. участва в третия сезон на шоуто Dancing Stars. Тя си партнира с професионалиста Калоян и накрая на Dancing Stars Елен завършва на трето място в състезанието.

ИнтерСпа ЕООД е официален вносител за България на луксозните професионални козметични марки PHYTOMER - Франция и YON-KA - Франция. Козметичните продукти се предлагат ексклузивно за SPA центрове и козметични салони.